Allmänna villkor

Uniqbrow.se

Uniqbrow.se drivs av Reach Target AB (556970-9024). Kontaktuppgifter till Uniqbrow framgår på uniqbrow.se. Dessa köp- och leveransvillkor är tillämpliga på köp och beställning som görs av konsument på Uniqbrow.se.

Köpvillkor

Allmänt

Vid beställning av produkter från uniqbrow.se gäller nedanstående villkor.

Leveranstid

Uniqbrow.se levererar alla försändelser med Rek-brev för snabbast möjliga leverans. Leveranstiden beräknas till 1-5 arbetsdagar. För det fall att det uppstår en leveransförsening kommer du att informeras om anledning till förseningen och om ny beräknad leveranstid. Om du inte accepterar den nya leveranstiden har du rätt att häva köpet.

Leverans

Försändelsen skickas till ditt närmaste postombud (oftast en livsmedelsaffär eller servicebutik). Då lämnas en avi för dig att hämta ut din beställning med.

Fraktfri leverans inom Sverige vid köp över 750 kr. Vid köp under 750 kr tillkommer en frakt på 79 kr.

Leveransrisk

Uniqbrow.se står för risken att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Vid eventuell retur står du själv för risken att varan skadas eller kommer bort.

Priser

Samtliga priser är inklusive moms.

Betalning

Uniqbrow.se erbjuder betalning via kort, direktbetalning & faktura.

Uniqbrow.se har valt att låta Paypal & Payson hantera samtliga betalsätt. Du väljer betalsätt efter att du fyllt i dina uppgifter på kassasidan och tryckt på ”slutför köp”-knappen.

Kort

Uniqbrow.se erbjuder säkra kortbetalningar och uppfyller kraven för PCI-DSS (en obligatorisk datasäkerhetsstandard för hantering av kort information, framtagen av MasterCard och Visa). All information överförs med SSL-kryptering (i oläsbar form) vilket gör att ingen utomstående kan komma åt dina uppgifter. Din betalning är vidare skyddad av 3D Secure, en säkerhetsstandard framtagen av VISA. Uniqbrow.se har inte tillgång till någon information om ditt kort eller bank. Ingen extra avgift utgår vid kortbetalning.

Direktbetalning

För dig som är ansluten till internetbanken hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB kan enkelt betala via direktbetalning. När du väljer att genomföra ett köp med direktbetalning slussas du till din bank där du får logga in på vanligt sätt. Efter att du godkänt köpet dras betalningen från det konto som du anger. Ingen extra avgift utgår vid direktbetalning.

Faktura

Fakturan skickas via mail och ska betalas inom 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du att få en kopia på kreditupplysningen via post. Leverans sker endast till folkbokförd adress. Ingen administrations- eller fakturaavgift tillkommer.

Delbetalning

Vi skickar din order direkt och du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp. Du betalar lägst 50 kr/mån eller 1/12 del av totalbeloppet och du kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på en smidig månadsfaktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden. Delbetalningar kan göras på 3, 6, 9 eller 12 månader. Exakta regler visas vid val av delbetalning via Paypal.

Reservation för ändringar

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, slutförsäljningar, tryckfel, fel på produktbilder och/eller felaktig information orsakad av tekniska eller mänskliga fel. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och köpvillkor.

Ångerrätt/Öppet köp

Solglasögon

Uniqbrow.se ger dig rätt att ångra ditt köp inom 7 dagar från den dag du tagit emot din vara. Vid retur ska varan returneras i originalskick och i originalförpackning med alla tillbehör. För att kontrollera att varan stämmer med din beställning får du endast hantera och undersöka varan på samma sätt som brukligt om du provar en vara i en butik. I första hand bör informationen på förpackningens utsida användas. För det fall du hanterat varan i större omfattning än vad som beskrivs här får du stå för varans värdeminskning. Uniqbrow.se tillämpar en fullständig värdeminskning (dvs. hela varans värde) om returnerad vara inte är i skick att säljas på nytt (såsom ny vara). Vid retur av en vara står du själv för returkostnaden. Uniqbrow.se tar inget ansvar för eventuell transportskada eller förlust av returnerad vara. Det är viktigt att den returnerade varan är väl förpackad och att korrekt porto. Vi rekommenderar att spårbar leverans vid retur av solglasögon. Kontakta alltid vår kundtjänst innan du returnerar din vara.

Vid retur bifogar ni en kopia på ordersedel.

Återbetalning av returnerad vara

Vid godkänd och mottagen retur betalar vi inom 10 dagar tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också eventuella leveranskostnader (från oss till dig). Returfrakten står du själv för.

Vid kreditering av faktura till kommer en kostnad på 45 kr. Vid kortbetalning förs pengarna tillbaka på det kort (dvs. det konto som är kopplat till kortet) som du utfört köpet med.

Reklamationsrätt

Uniwbrow.se ger dig full ersättning i form av ny produkt när det konstaterats ett tillverkningsfel. Det är viktigt att undersöka produkten noggrant när den anländer. Om en produkt är skadad eller på annat sätt felaktig när anländer bör en reklamation ske inom 7 dagar från mottagandet. Uniqbrow.se skickar alltid den skadade/felaktiga produkten till respektive tillverkaren för en slutlig bedömning. Vid godkänd reklamation ersätts du även för returfrakt. Om tvist uppstår följer alltid Uniqbrow.se Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Kontakta om du ska reklamera din produkt.

Sekretess & säkerhet

Vi följer de regler som stadgas i Personuppgiftslagen (PUL). Vid din beställning ger du ditt medgivande till att vi lagrar dina uppgifter. Uniqbrow.se använder enbart dina personuppgifter för att fullgöra våra åtaganden och kommunikation med dig. Vid en beställning uppger du personuppgifter såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer. PUL ger dig rätt att ta del av den information som vi har registrerat om dig och om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Bedrägeriförsök

Alla bedrägeriförsök polisanmäls.

Åldersgräns vid beställning

Minimiåldern för att handla på Uniqbrow.se är 18 år. Om du är under 18 år (dvs. minderårig) behöver du din förälders (eller målsmans) godkännande.

Kampanjer

Vid förekomst av kampanjer och speciella erbjudanden kan en rabattkod komma att tilldelas. Denna anges under fältet rabattkod på kassasidan i samband med beställning. Rabattkoden är unik för den specifika kampanjen i fråga och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Kampanjer gäller t o m utsatt datum eller så långt lagret räcker.

Allmänna reklamationsnämnden

För att ge konsumenten valfrihet att lösa en eventuell tvist utanför traditionell domstol följer Uniqbrow.se alltid allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Reservation för ändringar

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, slutförsäljningar, tryckfel, fel på produktbilder och/eller felaktig information orsakad av tekniska eller mänskliga fel. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och köpvillkor.

Force Majeure

Uniqbrow.se är inte ansvarigt för försenad prestation (inklusive leverans och garantiåtgärder) orsakad av omständighet utanför Uniqbrow.se kontroll. Exempel på omständighet utanför Uniqbrow.se kontroll är - utan att utgöra en fullständig förteckning - arbetskonflikt, strömavbrott, åsknedslag, eldsvåda, atmosfäriska störningar, lagbud, myndighets åtgärd, krigshändelse, strejk eller liknande omständighet, eventuella strömavbrott, störningar hos ansvariga av webbhotell/server där Uniqbrow.se ligger och/eller förseningar pga. Internetanslutna nät etc.